Vegetarian is an old Indian word for bad hunter!


Vlees is een van de primaire levensbehoeften. Waar mensen eeuwen geleden zelf nog op jacht gingen voor het beste stuk vlees, doen wij dat tegenwoordig voor u. Sterker nog, wij brengen het vlees zelfs naar u toe met het (zakelijk) bestellen!

Wij zijn Speciaalslagerij Bjorn van Koppen en zijn gevestigd aan de Geestweg 41 in Naaldwijk. Speciaal is wat we willen zijn. Middels verse, kwalitatieve en eerlijke producten gaan wij op ambachtelijke wijze voor een topresultaat. Onze producten bevatten minder zout, minder fosfaten en minder E-nummers en zijn daardoor gezonder.

Daarnaast willen wij dat u zich op uw gemak voelt in de winkel. Persoonlijke band met de klant is voor ons belangrijk en past binnen de slagerij. Geen vraag is ons te gek: van de billen van de koe tot aan de tong van een varken. Flexibiliteit is bij ons een bekend begrip.

Bovendien is er bij ons sprake van een enorme drijfveer om steeds vernieuwender te zijn. Speciaalslagerij Bjorn van Koppen is dan ook de eerste slagerij die gaat thuisbezorgen als dat niet speciaal is! Wij gaan mee met de maatschappelijke ontwikkelingen en behoeften. Innoveren en dat blijven doen is wat de slagerij modern en bij de tijd houdt.


Bjorn van koppen

Mijn naam is Björn van Koppen. Van jongs af aan al werkzaam in de slagerij. Een mooi ,en veelzijdig ambacht .

Na de mavo te hebben afgerond heb ik de slagers vakopleiding gevolgd in Rijswijk. In 2002 heb ik mijn droom verwezenlijkt door mijn eigen slagerij te beginnen aan de Geestweg in Naaldwijk. De wijk waarin ik ben opgegroeid.

Een speciaalslagerij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, dat ziet en proeft u! We staan iedere dag vroeg op ,om voor dag en douw de toonbank mooi te vullen met (h)eerlijke ambachtelijke producten. Het is iedere keer weer gaaf om de mooiste producten te produceren/presenteren en andere daarvan te laten meegenieten. Dat is ,en blijft echt een kick !

Deze producten worden in onze worstmakerij en keuken gemaakt. Met onze nieuwe combikast kunnen we nog betere en gezondere producten maken. We gebruiken hiervoor uitsluitend verse ingrediënten, minder e-nummers, minder fosfaten en minder zout. Een groot aantal producten zijn inmiddels als voorzien van een ’gouden’ beoordeling.Werken bij Bjorn

20 jaar geleden ben ik begonnen als verkoopster in de slagerij aan de Geestweg. Toen nog slagerij Scholtes, en daarna bij slagerij Maan. Toen Bjorn de winkel overnam bestond ons team uit slechts 5 personen...dus wat dat betreft is er wel wat veranderd in de afgelopen jaren.

Ik ga nog altijd met heel veel plezier naar mijn werk. Het leukste aan werk vind ik toch wel het contact met de klanten. Sommige klanten komen al 20 jaar in de winkel, daar bouw je dan toch een band mee op. in onze winkel is er altijd ruimte voor een praatje of een dolletje, en dat maakt het zo gezellig.

Naast mijn werk in de winkel pas ik ook graag op mijn kleinkinderen. Als de kinderen een boterhammetje bij ons eten, mag de grillworst van Bjorn niet ontbreken....die vinden ze toch wel het allerlekkerste. En elke keer is het weer de vraag wie het kontje krijgt ?
Anja


Ik werk nu ruim 7 jaar bij Bjorn. Het is super leuk om met zulke mooie producten te mogen werken en erg leuk dat hij blijft vernieuwen zoals begin dit jaar de nieuwe rookkast waar heerlijke producten uit komen. En nu met de webshop, je leert iedere dag weer. En voor mijn is het iedere keer als ik ga werken een feestje met super leuke en gezellige collegas en natuurlijk leuke klanten in de winkel.
Laura, 40 jaar
Ik werk nu al ruim vier jaar bij Bjorn en ben nog niet van plan binnenkort weg te gaan. Het is een ideale baan naast mijn studie. Elke dag is verschillend, mede omdat het werk zo divers is. Daarnaast zijn er altijd extra uren, wanneer je extra wilt werken. Maar het belangrijkste is dat het vooral altijd heel erg gezellig is met het team en de klanten in de winkel!
Robin, 20 jaar
Mijn account

Contactgegevens